Gasne ploče za kuvanje

Kratak pregled koristi od proizvoda

Ono što treba znati o Miele gasnim pločama za kuvanje

Ploče za kuvanje na gas

Uvek glavni element vaše kuhinje

Kuvanje na gas je omiljena opcija mnogih profesionalnih kuvara. Temperature se mogu veoma precizno kontrolisati i promeniti u trenutku. Kuvanje na gas podseća na kuvanje nad otvorenom vatrom, što za veliki broj ljudi predstavlja emotivno iskustvo. U današnjem modernom i ubrzanom načinu života kuvanje na gas pruža osećaj doma i tradicije.

Pronađi više podataka o "Ploče za kuvanje na gas"
Varijacije u dizajnu

Odgovarajući okvir za dizajn vaše kuhinje

Ploče na gas odišu vrhunskom profesionalnom elegancijom. Upečatljive u svakoj kuhinji – čak i u vašoj! Zahvaljujući velikom broju različitih atraktivnih dizajna, Miele ima ploču koja odgovara baš vama.

Pronađi više podataka o "Varijacije u dizajnu"
Tehnologije za korisnika

Miele kontrole olakšavaju kuvanje

Iako su najtradicionalniji oblik kuvanja, ploče na gas postaju sve modernije i praktičnije. Miele vam nudi izbor između tradicionalnih mehaničkih kontrola i inteligentnih elektronskih kontrola.

Pronađi više podataka o "Tehnologije za korisnika"
Dizajn

Stilovi zagrevanja za lične kulinarske navike

Za Miele ploče dostupne su različite vrste zagrevanja. Miele nudi odgovarajuću ploču za sve kulinarske potrebe. Više informacija o zagrevanju na gas možete da pronađete ovde.

Pronađi više podataka o "Dizajn"
Različite veličine

Odgovarajuća veličina za svaku kuhinju

Volite li da kuvate sa malim brojem posuda ili vam se više sviđa priprema raskošnih obroka sa mnogo šerpi i tiganja? Bez obzira na to koliko prostora zahteva vaša ljubav prema kuvanju, Miele vam nudi ploče koje obezbeđuju dovoljno prostora!

Pronađi više podataka o "Različite veličine"

Dodatna oprema i proizvodi za čišćenje