Štedite na ekološki način

Odgovornost u pogledu zaštite životne sredine je tradicija koju kompanija Miele neguje već više od 120 godina. Želimo da zaštitimo svoje prirodno okruženje zato što je ono osnova našeg postojanja. Zbog toga, kao proizvođač premium aparata za domaćinstvo, neprekidno usmeravamo fokus na razvoj održivih i inovativnih frižidera i zamrzivača.
Ekonomično i ekološko hlađenje i zamrzavanje
U Miele frižiderima i zamrzivačima koriste se samo komponente vrhunskog kvaliteta, koje doprinose maloj potrošnji energije zahvaljujući savršenoj kompatibilnosti. One uključuju ne samo kompresore koji štede energiju i dugotrajne LED, već i funkcije kao što je NoFrost, koje su neodvojive od inteligentnih kontrola.
Već duže od 10 godina kompanija Miele istražuje složene sisteme svežine osmišljene da se produži rok trajanja namirnica naših kupaca, čime se doprinosi većoj praktičnosti i fleksibilnosti, a istovremeno se značajno smanjuje otpad od hrane. Preko 70% svih Miele rashladnih uređaja opremljeno je sistemom svežine, koji korisnicima obezbeđuje najbolju zaštitu hrane i očuvava njenu svežinu.
Slike kao primeri koji prikazuju korist od proizvoda